English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en goederenleveringen naar het buitenland

Doet uw organisatie veel zaken met het buitenland, dan heeft u te maken met allerlei complexe BTW-regels. Bij internationale leveringen moet een BTW ondernemer altijd extra opletten hoeveel BTW verschuldigd is. Het is belangrijk dat u goed op de hoogte bent van alle regels en geen fouten maakt in de BTW-aangifte. Uiteraard komt de Brexit en de nieuwe BTW regelgeving vanaf 1 juli 2021 aan bod. Tijdens het webinar BTW en goederenleveringen naar het buitenland krijgt u, door het gebruik van praktijkvoorbeelden, heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Laat u in één middag bijpraten over de laatste BTW ontwikkelingen met betrekking tot internationaal zakendoen.

wat leert u?: 
  • BTW en plaats van levering

  • BTW en intracommunautaire levering / toepassing nultarief

  • BTW en ABC-levering

  • BTW en afstandsverkopen

  • BTW en MOSS aangifte

  • BTW-aangifte/listing/Instrastat

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en buitenland bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
trainer: 
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
3 mrt 2021
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >