English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW actualiteiten Prinsjesdag

De wetgeving op het gebied van de BTW staat niet stil en verandert dagelijks. Het is van groot belang dat u de veranderingen in de gaten houdt om in control te blijven. Tijdens het webinar BTW actualiteiten Prinsjesdag wordt u bijgepraat over alle BTW wijzigingen en hoort u wat de gevolgen voor uw administratie zijn. U leert praktische zaken zoals het beperken van BTW risico's en waar u BTW kunt besparen. 

Tijdens het webinar BTW actualiteiten Prinsjesdag heeft u de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Na dit webinar bent u weer helemaal op de hoogte van alle BTW nieuwtjes. Bovendien kunt u door de praktische insteek direct met de nieuwe BTW ontwikkelingen aan de slag.

wat leert u?

  • De onderwerpen zijn afhankelijk van de BTW actualiteit en worden daarom kort voor aanvang van het webinar vastgesteld.

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

 

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
23 sep 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279