English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en auto

De BTW-regels veranderen continu. Het is van groot belang dat u al deze veranderingen in de gaten houdt. Zo moet u als u voor de BTW een auto in uw onderneming heeft of een auto leaset aan het einde van het jaar een BTW-correctie voor het privégebruik van de auto berekenen en aangegeven. Tijdens de training BTW en auto wordt u bijgepraat over de nieuwste BTW-wetgeving met betrekking tot auto's en de automotivebranche.

Ook krijgt u een aantal praktische tips waarmee u BTW-naheffingsaanslagen voorkomt en BTW-risico’s beperkt. Aan de orde komen de in- en verkoop van tweedehandsauto’s, de margeregeling, globaliseringsregeling en intracommunautaire transacties en import en export van auto’s. Tijdens het webinar BTW en auto krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers.  Na afloop van het webinar bent u weer helemaal op de hoogte van alle actuele BTW-zaken op het gebied van auto's. 

wat leert u?
 • BTW en in- en verkoop van tweedehandsauto’s
 • BTW en margeauto
 • BTW en margeregeling
 • BTW en globaliseringsregeling
 • BTW en intracommunautaire transactie
 • BTW en import/export
 • BTW en etikettering aanschaf auto
 • BTW en privégebruik auto
 • BTW-aftrek bij privéauto die zakelijk wordt gebruikt
 • BTW en eigen bijdrage auto
 • BTW en leaseauto

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u ook het boek 'Auto van de Zaak – de regelgeving ontcijferd' hier bestellen. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
7 okt 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279