English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en BUA

BTW en BUA; bent u in control? U moet een BUA-berekening opnemen in de administratie als uw organisatie personeel in dienst heeft of als u relatiegeschenken verstrekt. Uit de BUA-berekening blijkt of er een BUA-correctie gemaakt moet worden. Voor kosten die zowel een zakelijk als een privékarakter hebben, is bepaald dat de BTW in eerste instantie aftrekbaar is maar dat in het laatste belastingtijdvak van het boekjaar een correctie moet worden aangegeven.

Of er een BTW-correctie plaats moet vinden, hangt onder andere af van de vraag of het privévoordeel van de werknemer of relatie groter dan € 227,- exclusief BTW is. Tijdens het webinar BTW en BUA hoort u wanneer en hoe u moet corrigeren. Ook heeft u de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. 

wat leert u?
  • BTW correctie verstrekken relatiegeschenken en andere giften

  • BTW correctie en verstrekkingen voor persoonlijke doeleinden aan het personeel

  • BTW en kantineregeling

  • BTW en eigen bijdrage ontvangen van personeel

  • Berekening drempel van € 227,- exclusief BTW

  • Toepassing BUA berekening en veel praktijkvoorbeelden

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u het memo BTW en BUA bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW voor de eerste deelnemer van uw organisatie. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen het memo voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
4 nov 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279