English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en e-commerce

De BTW regeling omtrent e-commerce is per 1 juli 2021 gewijzigd en deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor iedereen die actief is in de online business, iedereen die goederen levert of digitale diensten verricht aan consumenten in andere landen. De BTW wijzigingen kunnen ook gevolgen hebben voor BTW ondernemers die dropshippen. Het is van belang u vooraf goed te verdiepen in deze BTW wijzigingen omdat de nieuwe wijzigingen niet eenvoudig zijn. Tijdens het webinar BTW en de nieuwe e-commerce regelgeving per 1 juli 2021 bespreken we veel praktijkvoorbeelden en bent u in één middag op de hoogte van de nieuwste BTW ontwikkelingen. U heeft de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. 

wat leert u?
  • Wanneer is er sprake van een levering of e-commerce dienst?

  • BTW regeling afstandsverkopen

  • BTW registratie in het buitenland

  • BTW en de nieuwe e-commerce regelgeving per 1 juli 2021

  • BTW en keuze One-Stop-Shop-systeem (OSS)

  • BTW en invoerregeling I-OSS

  • BTW en platforms

  • BTW en invoerrechten op aankopen buiten de Europese Unie 

  • BTW en dropshipping

  • BTW valkuilen en praktische tips

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en buitenland bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
 
Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.
 
annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.
 
trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
12 jun 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279