English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en factuurvereisten

De factuur neemt een belangrijke plaats in de BTW wetgeving. Niet in de laatste plaats omdat BTW slechts aftrekbaar is indien de BTW op een voorgeschreven wijze op de inkoopfactuur in rekening is gebracht. De ontvanger van een inkoopfactuur heeft een zekere onderzoeksplicht naar de juistheid van de factuur. De factuurontvanger moet beoordelen of de factuur juist is en moet bij het constateren van gebreken zijn leverancier om een correcte factuur vragen.

Daarnaast is het versturen van digitale verkoopfacturen steeds populairder. Waar moet u als factuurverzender op letten en hoe stapt u eventueel over op elektronisch factureren? Hoe zit het met de verzuimboetes die de Belastingdienst kan opleggen bij het niet uitreiken van of bij een onjuiste factuur? Tijdens het webinar BTW en factuurvereisten krijgt u heldere inzichten in het onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Na afloop van het webinar heeft u een groter signaleringsvermogen en BTW bewustzijn.

wat leert u?
  • BTW en factuurvereisten
  • BTW en digitaal factureren
  • BTW en inkoopfactuur
  • BTW en verkoopfactuur
  • BTW en tijdstip van verschuldigdheid
  • BTW en factuurstelstel of kasstelsel
  • BTW valkuilen en oplossingen
  • Praktische tips

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden. 

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en factureringsregels bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

cursusdata

datum tijd locatie prijs
3 jul 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279