English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en onderwijs

Bent u op de hoogte van BTW kansen en risico's die spelen bij onderwijsinstellingen? Weet u dat BTW soms kan leiden tot een financieel voordeel, maar hoe bereikt u dat? Kunt u de constante stroom aan jurisprudentie op dit vlak nog bijhouden? Zoals u ziet: BTW en onderwijs is een veelbesproken en complex onderwerp voor veel onderwijsinstellingen en ondernemers. In dit praktijkgerichte webinar gaat u samen met een ervaren BTW adviseur het hele BTW speeldveld af.
 
U krijgt heldere inzichten in het onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. We besteden ook zeker aandacht aan de praktische toepassing van de BTW en de met BTW samenhangende kansen en risico's. Dit zorgt ervoor dat uw onderwijsinstelling de BTW beter gaat beheersen.
wat leert u?
  • BTW en onderwijsinstellingen
  • BTW en detachering
  • BTW en subsidies
  • BTW en samenwerkingsverbanden
  • BTW kansen en risico's voor onderwijsinstellingen
  • BTW en het bereiken van financiele voordelen en praktische tips

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en onderwijsvrijstelling bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
 
Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.
 
annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.
 

 

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
16 sep 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279