English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en paarden

In de dagelijkse praktijk komen binnen de paardensector regelmatig BTW aandachtspunten tegen. Denk aan: Hoe moet het BTW-tarief worden bepaald voor de dienstverlening van opfokkers en manegehouders en welk tarief geldt bij de verkoop van een paard? Met welke BTW-regels moet u als hippische ondernemer rekening houden? Allemaal vragen die tijdens het webinar BTW en paarden worden beantwoord. Na deze training bent u op de hoogte van de BTW aandachtspunten bij paarden. 

wat leert u?
  • BTW tarief paarden
  • BTW en fokken en opfokken van paarden
  • BTW heffing en BTW aftrek bij paarden- en manegehouders en pensionstalling
  • BTW en paardensport
  • BTW en (internationale) handelen in paarden
  • (samengestelde) BTW-tarieven bij training en verkoop van dressuur- en springpaarden

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u ook het BTW en paarden bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

 

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
5 feb 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279