English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en verkoop diensten naar het buitenland

Doet uw organisatie veel zaken met het buitenland, dan heeft u te maken met allerlei complexe BTW-regels zoals bijvoorbeeld het vaststellen van de plaats van dienst bij diensten aan buitenlandse afnemers. Tijdens dit webinar staan we stil bij deze complexe BTW-regels en besteden we uiteraard ook aandacht aan e-commercediensten, de OSS aangifte en de Brexit. U krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Kortom: een webinar waarbij alle BTW-aspecten, waar een internationaal opererende BTW dienstverlener tegenaan loopt, besproken worden. Met veel praktijkvoorbeelden om naheffingsaanslagen en boetes te voorkomen.

wat leert u?
  • BTW en regels voor de plaats van dienst en bijkomende verplichtingen

  • BTW en registratie in het buitenland

  • BTW en OSS aangifte

  • BTW en e-commerce diensten

  • BTW-aangifte/listing/Instrastat

  • Regels voor het terugvragen van BTW in een andere EU lidstaat

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en buitenland bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
 
Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.
 
annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.
trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
26 jun 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279