English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW in de zorg

BTW roept in de praktijk altijd veel vragen op. BTW staat immers bekend als de meest ingewikkelde belastingsoort in Nederland. Een fout is dus snel gemaakt. En niemand zit te wachten op hoge boetes en naheffingen van de Belastingdienst. De veranderingen in de zorg leiden tot veel BTW-gerelateerde vragen. De BTW-regelgeving is heel complex en er wordt in de praktijk snel vanuit gegaan dat een BTW-vrijstelling van toepassing is. Tijdens het webinar BTW in de zorg wordt u wegwijs gemaakt in de complexe BTW-regelgeving in de zorgbranche. Naast de hoofdlijnen komen ook verschillende uitzonderingen aan bod. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het behandelen van praktijkvoorbeelden. U heeft de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Na het webinar kunt u financiële BTW risico's onderkennen en kunt u voordelen beter benutten.

wat leert u?
  • BTW en zorginstellingen
  • BTW en WMO
  • BTW en zzp'ers in de zorg
  • BTW en detachering
  • BTW en subsidies
  • BTW en samenwerkingsverbanden
  • BTW valkuilen en oplossingen

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u het memo BTW en medische vrijstelling; nog steeds niet genezen?! bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen het memo voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW. 

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
4 mrt 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279