English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en concern

BTW en aandelenbezit is niet altijd even makkelijk te doorgronden. Met name de positie van houdstermaatschappijen en het eventuele recht op aftrek van voorbelasting is vaak de aanleiding voor discussie met de Belastingdienst. Maar ook het recht op aftrek bij verkoop van deelnemingen is niet altijd even duidelijk. Tijdens het webinar BTW en concern krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers.  Na afloop van het webinar kent u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BTW en concerns.

wat leert u?
  • BTW en houdstermaatschappijen

  • BTW en fiscale eenheid

  • Aftrek van BTW bij doorbelasten kosten

  • Aftrek van BTW bij aan- en verkoop van deelnemingen

  • BTW en beleggingen

  • BTW en pensioen BV

  • BTW valkuilen en praktische tips

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en aandelenbezit, holding, deelnemingen en beleggingen bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
12 jul 2022
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >