English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en praktische tips voor de aangifte

Het is belangrijk een juiste, tijdige en volledige BTW aangifte in te dienen. Is de BTW-aangifte niet correct of niet tijdig ingediend dan loopt u het risico te veel of te weinig BTW te betalen. Wat zijn de aandachtspunten en valkuilen bij het opstellen van de BTW-aangifte? Waar loopt u in de praktijk tegenaan? Tijdens dit webinar gaan we in op alle zaken die van belang zijn voor het efficient en juist indienen van een BTW-aangifte. Ook is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Na afloop van het webinar heeft u een groter signaleringsvermogen en BTW bewustzijn om een juiste BTW aangifte te doen.

wat leert u?
  • Wat moet waar op de BTW aangifte?

  • BTW en suppletieaangifte

  • BTW en controle Belastingdienst

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.
trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
7 dec 2022
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >