English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en reisbureauregeling

Organiseert u of uw klant een complete reis dan kan de reisbureauregeling van toepassing zijn. De benaming ‘reisbureauregeling’ klopt eigenlijk niet. Deze regeling is niet bedoeld voor bemiddelaars in reizen (reisbureaus), maar voor bedrijven die reizen organiseren. Touroperators bijvoorbeeld. Maar ook organisaties die feitelijk handelen als touroperator, zoals een sportvereniging die een reis naar een toernooi in het buitenland organiseert of een bedrijf dat een personeelsuitje over de grens aanbiedt. De reis hoeft niet eens per se naar het buitenland te gaan; de reisbureauregeling is ook toepasbaar bij reizen binnen Nederland. Bij het organiseren van een reis, neemt de organisator meerdere producten en diensten af. Denk aan gidsen, vervoer, eten en drinken en overnachting. Zo ontstaat een pakket aan ingekochte diensten dat als één georganiseerde reis doorverkocht wordt. In het webinar gaan we in op de vragen zoals wanneer is de reisbureauregeling van toepassing en hoe werkt de reisbureauregeling? Ook staan we stil bij welke BTW kan teruggevraagd worden en welke BTW kan niet teruggevraagd worden. Tijdens het webinar BTW en reisbureauregeling krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers.  Na afloop van het webinar kent u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BTW en reisbureauregeling.

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
16 okt 2023
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279