English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en verkoop diensten naar het buitenland

Doet uw organisatie veel zaken met het buitenland, dan heeft u te maken met allerlei complexe BTW-regels zoals bijvoorbeeld het vaststellen van de plaats van dienst bij diensten aan buitenlandse afnemers. Tijdens dit webinar staan we stil bij deze complexe BTW-regels en besteden we uiteraard ook aandacht aan e-commercediensten, de MOSS aangifte en de Brexit. U krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Kortom: een webinar waarbij alle BTW-aspecten, waar een internationaal opererende BTW dienstverlener tegenaan loopt, besproken worden. Met veel praktijkvoorbeelden om naheffingsaanslagen en boetes te voorkomen.

wat leert u?
  • BTW en regels voor de plaats van dienst en bijkomende verplichtingen

  • BTW en registratie in het buitenland

  • BTW en MOSS aangifte

  • BTW en e-commerce diensten

  • BTW-aangifte/listing/Instrastat

  • Regels voor het terugvragen van BTW in een andere EU lidstaat

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en buitenland bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Heeft u door de BTW drukte geen tijd om bovenstaand webinar te volgen? Dan heeft u de mogelijkheid om het webinar terug te kijken op een door uw gewenst tijdstip. Aanmelden voor het terugkijk webinar kan hier.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
11 jul 2023
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279