English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en zonnepanelen

In deze tijd van verduurzaming is het investeren in zonnepanelen iets wat steeds vaker voorkomt. Zonnepanelen worden steeds sterker en kosten steeds minder waardoor de terugverdientijd steeds korter wordt. In webinar zetten wij alle aandachtspunten qua BTW op een rij. Tijdens het webinar BTW en zonnepanelen krijgt u, door het gebruik van praktijkvoorbeelden heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Laat u in één middag bijpraten over de laatste BTW ontwikkelingen met betrekking tot zonnepanelen.

wat leert u?
  • Gevolgen BTW als particulier zonnepanelen aanschaft

  • Gevolgen BTW als zzp er of eenmanszaak zonnepanelen aanschaft

  • Gevolgen BTW als rechtspersoon zonnepanelen aanschaft

  • Gevolgen BTW als non profit instelling of gemeente zonnepanelen aanschaft

  • Gevolgen BTW als VvE zonnepanelen aanschaft

  • Nieuwe BTW ontwikkelingen

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. 

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
15 sep 2022
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >