English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar laatste BTW aangifte 2021

De BTW verandert dagelijks. Het is van groot belang om deze veranderingen in gaten te houden. Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van alle BTW-nieuwtjes. In 2022 zullen er weer een aantal wijzigingen op het gebied van BTW plaatsvinden. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen, u kunt uw vragen ook vooraf aangeven zodat deze tijdens de cursus aan de orde komen

wat leert u?

De onderwerpen die wij bespreken

  • Laatste aangifte van het jaar
  • BTW-actualiteiten
  • Praktische zaken als het beperken van risico's
  • Mogelijkheden om BTW te besparen

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 

Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
6 jan 2022
10:00 - 12:00
webinar € 195,00 aanmelden >