English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar laatste BTW aangifte 2021

Wat speelt er in de laatste BTW aangifte van dit jaar? En waar moet u rekening mee houden in 2022? In dit webinar krijgt u praktische tools mee, zodat u voor 1 februari 2022 goed voorbereid de laatse BTW aangifte 2021 kunt indienen. De BTW actualiteiten en wijzigingen voor 2022, die relevant zijn voor de BTW aangifte, worden besproken. Ook krijgt u praktische tips aan de hand van rekenvoorbeelden. Tijdens het webinar laatste BTW aangifte 2021 heeft u de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Door het volgen van dit webinar bent u 100% in control.

wat leert u?
  • BTW en privégebruik auto
  • BTW en privégebruik andere goederen en diensten
  • BTW en (pro rata) herrekeningen en herzieningen
  • BTW en oninbare vorderingen
  • BTW suppletie-aangifte
  • BTW en personeelsvoorzieningen en relatiegeschenken

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 

Ter voorbereiding kunt u het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen het memo voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe. 

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. 

 

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
6 jan 2022
10:00 - 12:00
webinar € 195,00 aanmelden >