English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

incompany cursus

Met alle veranderingen op BTW-gebied is het een hele klus om bij te blijven. Van vilsteren BTW advies wil u daar graag bij helpen! Wij verzorgen incompanycursussen. U kunt zelf een onderwerp aandragen of wij maken een cursus voor u op maat. 

Tijdens onze incompanycursussen worden u en uw medewerkers/collega's op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en u bespaart reistijd. U zorgt voor de locatie, wij zorgen voor de rest!

Op dit moment is misschien het organiseren van een incompany cursus wat lastiger. Van vilsteren BTW advies biedt daarom de mogelijkheid om een online BTW incompanytraining, met chatmogelijkheden en het interactief stellen van vragen via beeld en microfoon, voor u te verzorgen. Tijdens een online BTW incompanytraining kunt u kunt direct communiceren met de docent en medestudenten.Uw educatieprogramma kan in deze tijd doorgang vinden en u kunt dit zelfs helemaal door ons op maat laten organiseren. Een online BTW incompanytraining heeft ook voordelen: het kost u minder tijd want u bespaart reistijd. 

Voor een op maat gemaakte offerte of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met ons secretariaat >