English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

boekjes

Dit boek geeft een helder en gestructureerd overzicht van de fiscale behandeling van vastgoed, inclusief handige bespaartips.
Het op een juiste manier toepassen van de  BTW-regels is erg belangrijk. Dit doet u door de administratie zo in te richten dat een volledige en juiste BTW-aangifte kan worden gedaan.
Op een praktische wijze gaat Auto van de Zaak – de regelgeving ontcijferd in op alle mogelijke fiscale autovragen. Niet alleen de keuzemogelijkheden van de ondernemer maar ook de gevolgen voor de werknemer (inclusief de directeur-grootaandeelhouder) worden belicht.
Veel Nederlandse ondernemers leveren goederen of verrichten diensten aan afnemers in het buitenland. De BTW-regelgeving bij deze internationale handel is ingewikkeld.
Dit dossier zet een groot aantal specifieke regelingen voor u op een rijtje, zodat u precies weet waar u op moet letten bij (grensoverschrijdende) BTW-zaken.
In dit boek staat de dga (directeur-grootaandeelhouder) en BTW centraal.
Dit boek gaat in op de administratieve verplichtingen en factuurvereisten voor de BTW.
Dit boek is een handleiding voor de ideale overstap naar de werkkostenregeling waarbij alle BTW aspecten uitgebreid aan bod komen.

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279