English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: BTW in de administratie

Spijker uw kennis bij over het indienen van de BTW aangifte. Voor een BTW aangifte gelden diverse belangrijke aandachtspunten. Zijn alle privé aspecten verwerkt zoals BTW op telefoongebruik en de auto? Wij bespreken tijdens het webinar de belangrijkste aandachtspunten. Na het webinar bent u weer helemaal op de hoogte om de BTW aangifte juist en volledig in te dienen. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen, u kunt uw vragen ook vooraf aangeven zodat deze tijdens het webinar aan de orde komen.

wat leert u?
  • Het doen van de BTW aangifte
  • Praktische zaken als het beperken van risico's
  • Mogelijkheden om BTW te besparen
  • Voorkomen BTW suppleties

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
10 jun 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279