English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

Online cursus: webinar BTW en margeregeling

De gecompliceerde margeregeling gaat over BTW-heffing bij de inkoop en verkoop van tweedehands goederen, kunstvoorwerpen, voorwerpen voor verzamelingen en antiquiteiten. Wat zijn de relevante aandachtspunten? Er is zelfs een apart Besluit die nadere aanwijzingen geeft. Naast het bespreken van de theorie gaan we aan de slag met praktijk- en cijfermatige voorbeelden. Op deze wijze zal elke deelnemer zich kunnen herkennen in de materie en de opgedane kennis direct in praktijk kunnen brengen. 

Tijdens het webinar BTW en margeregeling krijgt u heldere inzichten in dit onderwerp en is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers.  Na afloop van het webinar kent u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BTW en margeregeling.

wat leert u?

  • Vaststelling winstmarge: wat telt wel mee en wat telt niet mee?
  • Margeregeling en globalisatieregeling.
  • Margeregeling en inkopen en verkopen in het buitenland.
  • Margeregeling en demontage en hergebruik.
  • Margeregeling en inkoopverklaring.
  • Margeregeling en het effect van de e-commeregeling.
  • Margeregeling en het effect op komende EU BTW-wijzigingen. 

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Hierbij zijn inbegrepen de kosten van digitaal documentatiemateriaal. U ontvangt één dag voor het webinar de uitnodiging met alle details en de sheets van het webinar.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een digitaal deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 9,95 exclusief BTW.

annulering
Na de definitieve bevestiging van uw inschrijving, kunt u de cursus alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

cursusdata

datum tijd locatie prijs
3 jun 2024
14:00 - 16:00
webinar € 195,00 aanmelden >

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279