English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW actualiteiten

De BTW verandert dagelijks. Welke actualiteiten hebben gevolgen voor uw mkb-praktijk? Denk bijvoorbeeld aan de wijziging van de kleine ondernemersregeling en diverse nieuwe regelingen als u handel drijft met het buitenland. Wat zijn hierbij de aandachtspunten voor de administratie? Waar moet u op letten bij het doen van de laatste BTW-aangifte 2020? Het is belangrijk uw klant in een vroeg stadium te informeren over mogelijke BTW-risico’s. Het is van groot belang dat u deze risico's en veranderingen in de gaten houdt. Als u goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de BTW, kunt u voor uw klant veel geld besparen. Signaleer BTW-risico’s, voorkom naheffing en boetes! Met veel praktische tips stellen wij u in één middag op de hoogte van alle BTW-highlights. U beperkt BTW-risico’s en verbetert de BTW-positie van uw mkb-klant. Tijdens dit webinar komen alle Nederlandse BTW actualiteiten aan de orde. Ook worden een aantal praktische tips besproken waarmee u BTW naheffingsaanslagen kunt voorkomen en BTW risico’s kunt beperken. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het behandelen van praktijkvoorbeelden. U heeft de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van alle actuele kwesties op het gebied van BTW!

wat leert u?
  • De onderwerpen zijn afhankelijk van de actualiteit en worden daarom kort voor aanvang van de cursus definitief vastgesteld. 

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 

prijs
De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom, bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld u aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

trainer
Carola van Vilsteren

cursusdata

datum tijd locatie prijs
16 dec 2021
13:00 - 15:00
webinar € 195,00 aanmelden >