English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar BTW en vastgoed

De BTW-regelgeving rondom vastgoed is complex en verandert voortdurend. Hoe houdt u uw kennis nog up-to-date? Voorkom dat u in de waan van de dag ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie op dit gebied mist. Bij de levering van vastgoed of de beslissing om vastgoed te gaan verhuren is het van belang te bezien hoe hiervoor de BTW mee wordt omgegaan: is de overdracht van vastgoed of de huursom met BTW, zonder BTW of is er een keuze? Deze vraag is niet alleen belangrijk voor het factureren maar er kunnen ook consequenties zijn voor in het verleden in aftrek gebrachte BTW. Tijdens het webinar BTW en vastgoed combineren we theorie en praktijk en wordt u in één middag helemaal bijgepraat. Ook is er de mogelijkheid tot directe interactie met BTW adviseur Carola van Vilsteren en de andere deelnemers. 

wat leert u?
  • BTW en levering van vastgoed

  • BTW en leegstand

  • BTW en herziening

  • BTW en verhuur

  • BTW en verhuurplus

  • BTW en multifunctionele accomodaties

  • BTW, overdrachtsbelasting en samenloop BTW

  • BTW valkuilen en praktische tips

Uw eigen BTW vraagstukken staan centraal. Het is mogelijk om voorafgaand aan het webinar zelf onderwerpen aan te dragen zodat deze besproken zullen worden.

 
prijs
De prijs voor het webinar bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 
 
Ter voorbereiding kunt u ook de Vastgoedwijzer Fiscaal NL 2022 hier bestellen. 
 
Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.
 
Heeft u door de BTW drukte geen tijd om bovenstaand webinar te volgen? Dan heeft u de mogelijkheid om het webinar terug te kijken op een door uw gewenst tijdstip. Aanmelden voor het terugkijk webinar kan hier.
trainer
Carola van Vilsteren

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279