English summary

a

meer weten of persoonlijk advies?

webinar laatste BTW aangifte 2022

Een nieuw jaar betekent ook het indienen van de laatste BTW aangifte 2022. Voor deze laatste BTW aangifte gelden een aantal aanvullende aandachtspunten. Zijn alle privé aspecten verwerkt zoals BTW op telefoongebruik en de auto? Wij bespreken tijdens het webinar de belangrijkste aandachtspunten. Begin het nieuwe jaar goed en u bent na dit webinar weer helemaal op de hoogte om de laatste BTW aangifte van 2022 juist en volledig in te dienen. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen, u kunt uw vragen ook vooraf aangeven zodat deze tijdens het webinar aan de orde komen.

wat leert u?

De onderwerpen die wij bespreken

  • Laatste BTW aangifte van het jaar 2022
  • Praktische zaken als het beperken van risico's
  • Mogelijkheden om BTW te besparen
  • Voorkomen BTW suppleties

prijs

De prijs voor het webinar dat plaatsvindt via Zoom bedraagt € 195,- exclusief BTW per deelnemer. Meld aan met 2 personen en uw collega ontvangt 10% korting op het inschrijfgeld. 

Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 245,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Heeft u door de BTW drukte deze maand geen tijd om bovenstaand webinar te volgen? Dan heeft u de mogelijkheid om het webinar terug te kijken op een door uw gewenst tijdstip. Aanmelden voor het terugkijk webinar kan hier.

trainer
Carola van Vilsteren

Popup vault

Nieuwsbrief
2022-05-17
2030-05-31

de laatste BTW-nieuwtjes in uw inbox?

wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BTW 

schrijf u in »

2500
1
2279